Stichting Carnaval Peeloofdurp heeft garagesale op de agenda staan

DINTELOORD – Zaterdag 19 september houdt Stichting Carnaval Peeloofdurp (SCP) een garagesale. De deelnemers betalen slechts vijf euro. Dat is meteen een bijdrage in de bekostiging van diverse carnavalsactiviteiten in Dinteloord. Iedere deelnemer kan zelf bepalen wat in de verkoop gaat alleen de verkoop van eten en drinken is niet toegestaan. De volledige verkoopopbrengst gaat naar de betreffende verkoper.

Vorig jaar werd de organisatie verrast door een groter aantal verkopers dan verwacht. Er meldden zich 52 belangstellenden aan. Dit jaar wil de stichting alle deelnemers duidelijk aangeven op een plattegrond.
De garagesale start conform de gemeentelijke vergunning op 19 september om 9:00 uur en eindigt om 15:00 uur. Mochten de weersomstandigheden te slechts zijn voor een goed verloop van de sale, dan brengt de organisatie de deelnemers daarvan op de hoogte. De verkoop wordt dan op een ander moment gedaan. En wanneer de ontwikkelingen rond corona reden voor de lokale overheid zijn om de verkoop af te gelasten, dan volgt vanzelfsprekend eveneens een persoonlijk bericht. Op dit moment heeft Stichting Carnaval Peeloofdurp in elk geval toestemming om de garagesale te houden. Deelnemers kunnen zich vóór 11 september aanmelden via het mailadres: carnavalpeeloofdurp@gmail.com.