Stemmen op hits Jaarconcert Volharding

STEENBERGEN – Top-2000 A GoGo is het thema waaronder de Koninklijk Erkende Muziekvereniging Volharding op zaterdag 12 en zondag 13 december haar Jaarconcert(en) verzorgt.

De kaartverkoop hiervoor is inmiddels van start gegaan, bij Primera De Gilles. En vanaf half november gaan op de Facebookpagina van Volharding de stemlokalen open, zodat het publiek z’n favoriete hits kan aangeven voor het muziekspektakel, dat zoals gebruikelijk wordt gehouden in de sporthal van ’t Cromwiel.

Zaterdagavond treden daar de drie harmonieorkesten en de bigband Persi Swing Collective voor het voetlicht en worden de topnummers door muziekkenners besproken. Alex Lebeau en Eric Raijmaekers nemen de zang voor hun rekening.

Zondagmiddag is het de beurt aan de jeugdorkesten, de blokfluit- en de percussiegroep van Volharding, en een samengestelde schoolband van de basisscholen waar het Volharding-jeugdmuziekproject Spelenderwijs loopt.

Kaarten kosten 8 euro voor het zaterdagavond- en 6 euro voor het zondagmiddagprogramma. De prijs van een combikaart bedraagt 10 euro.