Steenbergse Vierdaagse-lopers gezocht

STEENBERGEN – Van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 juli vindt, voor de 98ste keer, de wereldberoemde Vierdaagse van Nijmegen plaats. Onder de tienduizenden deelnemers uit binnen- en buitenland bevinden zich elk jaar ook wandelaars uit de gemeente Steenbergen. Deze kilometervreters wil KijkopSteenbergen.nl volgende week graag volgen!

Komt u uit de gemeente Steenbergen en doet u mee aan de Nijmeegse Vierdaagse? Mail dan uiterlijk zondag 13 juli uw gegevens naar info@kijkopsteenbergen.nl of reageer op dit Facebook-bericht.

Vermeld hierbij uw naam (en eventueel die van uw mede-wandelaars) woonplaats(en), voor de hoeveelste keer u de Vierdaagse-uitdaging aangaat, welke afstand u loopt, overige bijzonderheden (b.v. als u wandelt voor een goed doel), e-mailadres en mobiele telefoonnummer, zodat we tijdens het wandelspektakel contact met u kunnen onderhouden.

Onze bedoeling is vooral dat er op KijkopSteenbergen.nl dagelijks zoveel mogelijk foto’s van verschillende Vierdaagse-lopers uit de gemeente Steenbergen verschijnen. U moet dus wel in de gelegenheid zijn om – voornamelijk onderweg – foto’s te maken en door te sturen.

Dat kan het eenvoudigst met uw mobieltje, mits u de gemaakte foto’s vervolgens via Whatsapp kunt verzenden naar 06-23162068. E-mailen mag ook, naar info@kijkopsteenbergen.nl

Uiteraard zijn we daarbij ook geïnteresseerd in een korte beschrijving van uw belevenissen tijdens de Vierdaagse.

KijkopSteenbergen.nl wenst alle wandelaars sowieso heel veel succes en plezier!