Steenbergse veteranen ‘gezocht’

STEENBERGEN/BERGEN OP ZOOM – De Stichting Veteranen Ontmoetings Centrum (VOC) wil voortaan ook veteranen uit de gemeenten Steenbergen, Tholen en Woensdrecht betrekken bij de Veteranendag die sinds 2008 in Bergen op Zoom jaarlijks wordt gehouden.

De eerstvolgende editie hiervan vindt plaats op dinsdag 27 oktober, met een programma in Vestzaktheater Het Zwijnshoofd, waarbij volop gelegenheid is voor veteranen om met elkaar in contact te treden en deel te nemen aan een Indische rijsttafel.

De Steelband van de Tamboers en de Pijpers van het Korps Mariniers nemen de muzikale omlijsting voor hun rekening. De bijeenkomst duurt van 12.30 tot 16.30 uur. De organisatie hoopt ook dat er tijdens de middag ideeën ontstaan voor een verdere regionale samenwerking.

Steenbergse veteranen (in het bezit van een veteranenpas) die belangstelling hebben om de veteranenmiddag in Bergen op Zoom op 27 oktober bij te wonen kunnen hieromtrent tot 20 oktober contact opnemen met S. Venmans (06-42502061). Meer informatie over de Stichting VOC is te vinden op www.veteranenbergenopzoom.nl