Steenbergse Roparunteams druk in de weer voor het goede doel

STEENBERGEN – De Steenbergse Roparunteams Door Dik & Dun en de Stonemountainrunners zijn dit weekeinde weer druk in de weer om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

In samenwerking met wandelsportvereniging De Blaar hield Door Dik & Dun vandaag een wandeltocht. Ondanks het gure weer, dat in de verste verte niet aan het voorjaar doet denken, trokken er toch de nodige wandelaars op uit om zo het goede doel te steunen. Gehuld in dikke kleren en windjacks trotseerden zij de kou.

Van de tussenstop bij de pannenkoeken-caravan op bedrijventerrein Reinierpolder I werd door velen dankbaar gebruik gemaakt. Zo'n warme hap 'fietste' er wel in. Vanavond houdt Door Dik & Dun een bingo in gemeenschapshuis De Vaert op de Welberg. Aanvang 19.30 uur, hoofdprijs 100 euro.

Benefietfeest

Ook de Stonemountainrunners zijn vanavond in touw, zij organiseren in zaal De Fles een grote Benefietavond met daarbij een veiling van o.a. een wasmachine, een koelkast, een jaar lang (gratis) autowassen, een golfclinic, een tatoeage, kaarten voor ijskarten en een houten kunstwerk van Peter de Koning. Behalve de opbrengst van de veiling gaat er ook van elke consumptie een deel naar de Stichting Roparun, oftewel de zorg voor mensen met kanker.

Het gratis toegankelijke feest van de Stonemountainrunners, die dit jaar tot nu toe al 10.000 euro hebben ingezameld, begint om 20.00 uur. De bands Dos Banditoz, Suite 17 en Sweet Chili, alsook Show Time Drive In Show zorgen voor de muzikale omlijsting.