Steenbergse Roparunteams doneerden speeltoestellen aan Skyler Kulik

STEENBERGEN – Tijdens de Kidsrun die de Steenbergse Roparunteams Stonemountain Runners en Door Dik en Dun vorig jaar in samenwerking met de sportcoaches organiseerden werd geld op gehaald voor zowel de Roparun als voor een lokaal goed doel. Voor dat laatste werd besloten om Skyler Kulik’s hartenwens te vervullen. Bij het Steenbergse knaapje werd in 2018 een gezwel in zijn oog ontdekt en het knulletje kon beste een opsteker gebruiken.

En wat voor een opsteker werd het. Niet alleen een schommel met glijbaan – die al vrij snel kon worden geplaatst – maar ook een trampoline. Dit speeltoestel was vorige jaar nog niet voorradig en werd zaterdag 27 juni door leden van Door Dik en Dun en de Stonemountain Runners opgezet. Skyler kan zich voortaan naar hartenlust uitleven. Zowel hijzelf als zijn gezinsleden zijn blij met deze gulle gift.
Overigens zijn beide teams ondanks het afgelasten van de Roparun toch actief om geld bijeen te sprokkelen, waarmee de Roparun goede doelen kan ondersteunen.

Foto: Skyler met Natasja Nelen, Edwin van Kaam, Patrick Heijboer,Peter Wiersma en Henk Ehbel bij de vorige jaar geplaatste schommel-glijbaancombinatie.

Foto: Skyler op de trampoline, met Joris Meesters, Henk Ehbel en Patrick Karremans.