Steenbergse kermis van start

STEENBERGEN – Clown Desalles en wethouder Vincent van den Bosch hebben vanmiddag officeel de kermis geopend die tot en maandag weer op volle toeren draait in de Steenbergse binnenstad.

,,Ik ben er trots op dat exploitant Jopie Oudsen weer zoveel mooie attracties naar Steenbergen heeft weten te halen en het schijnt heel dit weekend goed te blijven, dus we krijgen vast en zeker de meest fantastische kermis van de afgelopen tien jaar,’’ sprak Van den Bosch bij de openingshandeling, waarna hij vrijkaartjes voor verschillende attracties uitdeelde aan met name de jeugd, die vanmiddag de weg naar het kermisterrein al goed wist te vinden. Ook vaders, moeders en grootouders met hun (klein)kinderen waren in groten getale van de partij.

Op de Markt en de Westdam staan ruim twintig attracties, zoals de Polyp, de Para Jump, botsauto’s, schiettent, kinderdraaimolen, Lucky Cranes, de rups, het Funhouse en het schuivenspel. Ook de bekende snoepkraam ontbreekt niet. Bij de attracties worden, aan degenen die deelnemen, gedurende de kermis maar liefst 15.000 kanskaarten uitgedeeld. Maandag om 19.00 en om 20.30 uur zijn de prijsuitreikingen, waarbij reischeques, DS-spelcomputers en pluche beesten worden verloot.