Steenbergse Jaarmarkt gezellig en druk bezocht

STEENBERGEN – Niet té warm en zeker niet te koud, ideaal weer dus voor de Jaarmarkt in Steenbergen, die gisteren van start ging en vooral vandaag druk werd bezocht door publiek van binnen én buiten onze gemeente. Ook morgen duurt het evenement nog voort.

Muzikale optredens, sportdemonstraties, sport- en spelactiviteiten voor de jeugd, kermisattracties, verenigingen die geld in het laatje proberen te krijgen voor hun activiteiten of nieuwe leden hopen te ‘scoren’, markthandelaren die hun waar aanprijzen, leuke koopjes bij de plaatselijke winkeliers, een keur aan lekkernijen: de Jaarmarkt heeft zoals gebruikelijk voor elk wat wils in huis. En wie alle kraampjes heeft gezien maar nog graag even wil blijven plakken, kan zich lekker neervlijen op één van vele terrassen in het gezellige stadshart.

Vanavond valt er ook nog meer dan genoeg te genieten, op de podia bij de verschillende horecagelegenheden op de Markt en in de Kaaistraat. Morgen is de Jaarmarkt van 12.00 tot 17.00 uur weer toegankelijk en dan duurt het entertainmentprogramma voort tot 19.00 uur.