Steenbergs Raskonijn houdt tentoonstelling in De Stelle

DE HEEN – Voorzitter Ad van Elzakker meldt dat Kleindierenvereniging Het Steenbergs Raskonijn vanavond – vrijdagavond 9 november – en morgen een flink aantal kleindieren exposeert. Dat gebeurt in Dorpshuis De Stelle op De Heen. Toegang is gratis, iedereen is welkom.

De leden van het Steenbergs Raskonijn hebben in totaal zo'n honderd dieren in hun tentoonstelling. Hieronder zitten prachtige exemplaren. Een bezoek aan de tentoonstelling is niet alleen voor de fokkers interessant, het is vaak ook heel leuk voor kinderen om met hun ouders, begeleiders of grootouders deze te bezoeken.

Vanavond is de tentoonstelling geopend tussen 20:00 en 22:00 uur, morgen zijn bezoekers welkom tussen 11:00 en 16:00 uur.

Foto: de kampioenen van vorig jaar: Piet de Mooij aan als algemeen kampioen op het onderdeel konijnen. Hij mocht tevens de Suus Uitdewillegen bokaal en de Kees Mulders bokaal in ontvangst nemen. Algemeen kampioen bij de grote hoenders werd in 2017 Jan Bals. Bij de dwerghoenders ging de titel algemeen kampioen naar Jack Huijbregts.  Het algemeen kampioenschap bij de sierduiven werd behaald door Piet Koppenaal. De wisselbokaal voor de dames tot slot ging met Chantal van Dijk zij mocht deze  vorig jaar  mee naar huisnemen. De inzenders van dit jaar zijn vanzelfsprekend benieuwd hoe de uitslag deze keer zal zijn.