Steenbergen zaterdag 2 ondanks verlies winnaar onderlinge competitie v.v. Steenbergen

Wat eigenlijk niemand verwachtte, gebeurde afgelopen zaterdag toch, toen de laatste wedstrijden werden gespeeld van de onderlinge competitie die de seniorenteams van v.v. Steenbergen de afgelopen weken tegen elkaar hebben gespeeld. Het tot dan toe ongeslagen Steenbergen zaterdag 2 moest het in die laatste wedstrijd opnemen tegen het team van Zaterdag3/zondag 2 en moest in die confrontatie een 2-4 nederlaag slikken.

Door deze nederlaag kwamen beide teams in de eindstand op gelijke hoogte met 9 punten uit 4 wedstrijden. Doordat het doelsaldo van Zaterdag 2 echter beduidend beter was, werd dat elftal uiteindelijk de winnaar van de onderlinge competitie.
Steenbergen zaterdag 4 speelde zijn laatste wedstrijd tegen zaterdag 6 waarbij zaterdag 4 een 3-1 overwinning wist te behalen. Zaterdag 4 kwam daardoor net als zaterdag 2 en zaterdag 3/zondag 2 op een puntentotaal van 9 maar moest op doelsaldo genoegen nemen met plaats 3 in de eindrangschikking.
Zaterdag 5 eindigde op de 4e plaats met 3 punten en hekkensluiter werd zaterdag 6 met 0 punten uit 4 gespeelde wedstrijden.

Einde van het seizoen

Met deze wedstrijden is een einde gekomen aan het door corona zeer opmerkelijke seizoen 2020/2021, dat uiteindelijk gelukkig nog kon worden afgesloten met het organiseren van een onderlinge competitie. De spelers, begeleiders en supporters snakken er nu naar vanaf het komende nieuwe seizoen weer ‘echte’ wedstrijden te kunnen gaan spelen of te kunnen bekijken. De sterke hoop dat dit vanaf september weer kan.
[ door John Rommers – foto: Mark Koenraadt © ]