Steenbergen wint oefenpartij tegen Halsteren zaterdag met 3-2 en speelt morgen een oefenpartij tegen Den Bommel

Doordat de geplande competitiewedstrijd tegen Lepelstraatse Boys niet kon doorgaan in verband met het door de K.N.V.B. genomen besluit ten gevolge van de corona maatregelen, speelde het eerste elftal van v.v. Steenbergen afgelopen zaterdag in Steenbergen een oefenwedstrijd tegen zaterdag 3e klasser Halsteren.
Een tegenstander die één van de titelkandidaten is in die klasse, hetgeen de ploeg in de confrontatie met Steenbergen met goed voetbal ook liet zien. Maar Steenbergen liet zien voetballend zeker niet onder te hoeven doen, waardoor er vanaf het begin een aantrekkelijke en snelle wedstrijd te zien was. Deze strijd werd in het voordeel van Steenbergen 1 beslist. De Blauwwitten wonnen met 3-2, keek aanvankelijk tegen een achterstand aan maar doelpunten van Mike de Hoog, Dorus Bakker en Enzo den Haak zorgden voor de overwinning. Sebastiaan Stoop verving de op het laatste moment geblesseerde doelman Max Knook en had een aantal prima reddingen.

Steenbergen oefent tegen Den Bommel

Morgen, zaterdag 11 oktober, zal er wederom geen competitievoetbal kunnen plaatsvinden. De K.N.V.B. heeft besloten om de winterstop reeds nu te laten ingaan in verband met de eerder genoemde corona maatregelen.
De blauwwitten spelen wel een oefenwedstrijd met deze keer als tegenstander het team van zaterdag 3e klasser Den Bommel.
Een tegenstander waartegen in de aanloop van de huidige competitie ook een keer werd gespeeld en met 3-1 werd gewonnen.
De wedstrijd morgen begint om 15.00 uur, maar is helaas niet toegankelijk voor de supporters omdat corona dat steeds nog niet toelaat.

Uitslagen senioren van zaterdag 4 en zondag 5 december
Moc’17 4 – Steenbergen 3: 4-3; Oranje Blauw ’14 1 – Steenbergen 5: 4-4; Steenbergen 6 – Sc.Gastel 3: 0-5; Steenbergen dames 2 – Oosterhout dames 1: 3-2; Sc.Gastel zondag 3 – Steenbergen zondag 2: 1-1.

Programma senioren voor zaterdag 11 december
Steenbergen 3 – Sc.Welberg 2: aanvang 13.15 uur; Moc’17 6 – Steenbergen 4, aanvang 13.00 uur; Steenbergen 5 – Kogelvangers 3, aanvang 15.00 uur; Prinsenland 5 – Steenbergen 6, aanvang 13.30 uur.

Programma voor zondag 12 december
Steenbergen zondag 2 – Odio zondag 3, aanvang 11.30 uur.