Steenbergen voor uitwedstrijd naar Clinge

Clinge – Steenbergen, aanvang 14.30 uur
Na een voetballoos carnavalsweekend wordt a.s. zondag ook door de amateurvoetballers de draad weer opgepakt en gaat de competitie weer gewoon verder. Voor het eerste elftal van v.v. Steenbergen betekend dat een uitwedstrijd tegen v.v. Clinge in het Zeeuws Vlaamse Clinge. Tegenstander Clinge zit momenteel, net als Steenbergen voor de winterstop, in de hoek waar de klappen vallen.

De Zeeuws Vlamingen kwamen na de winterstop 4 keer in actie en wisten daarbij slechts 3 punten te behalen. Steenbergen moest  in dezelfde  periode 5 keer aantreden en behaalde in totaal 13 punten (4 keer winst en 1 keer gelijkspel).
De Blauwwitten hebben zich daardoor redelijk uit de gevarenhoek gevoetbald, maar de spelers moeten zich wel realiseren dat de verschillen erg klein zijn. Clinge heeft momenteel 16 punten op de ranglijst en staat daarmee voorlaatste. Steenbergen heeft 25 punten bij elkaar gevoetbald en bezet een gedeelde 4e plaats.
Mocht er zondag verloren worden – en stel dat Clinge ook de wedstrijd die het elftal nog moet inhalen gaat winnen – dan is het verschil mogelijk plotseling maar 3 punten.
Als Steenbergen ook zondag opnieuw die strijdlust laat zien die het in al die wedstrijden na de winterstop heeft getoond, dan moet een goed resultaat mogelijk zijn.
De spelersbus zal zondag vertrekken vanaf het sportpark aan de Seringenlaan om 12.00 uur. Supporters die met deze bus willen meereizen zijn uiteraard van harte welkom.

Programma overige seniorenteams: Zaterdag 9 maart: Prinsenland 4 zaterdag – Steenbergen 2 zaterdag, aanvang 14.30 uur; Steenbergen 2 zaterdag – Halsteren 7 zaterdag, aanvang 15.15 uur.
Zondag 10 maart: Steenbergen 2 – Terheijden 2, aanvang 11.30 uur; Steenbergen 3 – Devo 2, aanvang 11.30 uur; Sc Gastel dames – Steenbergen dames, aanvang  9.45 uur.