Steenbergen verliest weer, Welberg wint met ruime cijfers

STEENBERGEN – Het blijft kwakkelen met de hoofdmacht van vv Steenbergen. Het elftal van trainer Patrick Arnouts leed vanmiddag een 2-1 nederlaag bij Nieuw-Borgvliet in Bergen op Zoom.

De Blauwwitten hebben dit seizoen na de eerste competitiewedstrijd geen duel meer gewonnen en bungelen met vijf punten uit acht wedstrijden onderaan de ranglijst. In dezelfde klasse heeft SC Kruisland wederom goede zaken gedaan door met 5-2 van DSE te winnen. De Kruislanders behouden zodoende de tweede plaats, op slechts één punt van koploper Hoeven.
SC Welberg draait eveneens naar behoren en won ook vandaag weer, met maar liefst 0-6 bij ZBC’97 in Dordrecht. NVS verloor thuis in Nieuw-Vossemeer nipt, met 0-1, van NSV uit Nispen. Val Aan ging met 3-0 onderuit tegen Dioz.
Het eerste team van vv Dinteloord pakte gisteren op eigen veld drie punten tegen Seroorskerke, waarvan met 1-0 werd gewonnen, en houdt zodoende aansluiting met de bovenste plaatsen. Divo liep vanmiddag bij WVV’67, de nummer twee van het klassement, tegen een 3-1 nederlaag aan.