zaterdag 8 december 2018, 15:00

Steenbergen moet de punten meegeven met Victoria’03

Steenbergen – Victoria’03: 1-2Na het doelpuntloze gelijk spel van een week eerder in de uitwedstrijd tegen VVR in Rijsbergen, wachtte Steenbergen afgelopen zondag de voor de Blauw witten altijd moeilijke thuiswedstrijd tegen Victoria’03 uit Oudenbosch. En dat het moeilijk was bleek wel toen na 90 minuten een 1-2 nederlaag moest worden bijgeschreven.

Een nederlaag die gezien de 1e helft verdiend was maar, en dat moet ook worden gezegd, die in de 2e helft op basis van inzet ook op een gelijkspel had kunnen uitlopen.In de eerste 45 minuten was Victoria’03 de betere ploeg. Bij de rust keek Steenbergen tegen een 0-2 stand aan. Dat had zelfs 0-4 kunnen zijn, goed ingrijpen van doelman Jeroen Sebregts en de hulp van de lat voorkwamen dat. De tweede helft speelde Steenbergen 1 beter, maar pas in de zeventigste minuut kwam een tegendoelpunt toen Remco van de Riet een voorzet van Stijn Baarendse doeltreffend afrondde. De 1-2 werd ook de eindstand.

Zondag uit

Zondag a.s. staat voor Steenbergen de uitwedstrijd op het programma tegen hekkensluiter Terneuzen. Wederom een belangrijke wedstrijd dus, want bij een eventuele winst kan het gat met deze tegenstander een veilige 10 punten worden.
De spelersbus vertrekt om 11.45 uur vanaf het sportpark aan de Seringenlaan. Supporters kunnen met deze bus meereizen naar Terneuzen om hun favorieten te steunen.

Programma Senioren

Uitslagen senioren van de op zaterdag 1 en zondag 2 december gespeelde wedstrijden: Steenbergen 2 zaterdag – Moc’17 2 zaterdag: 3-3; Steenbergen 3 zaterdag - DVO’60 9 zaterdag: 1-2; Sc.Gastel 3 zaterdag - Steenbergen 4 zaterdag: 0-5; Steenbergen 1 – Victoria’03 1: 1-2; Steenbergen 2 - Terneuzen 2: 1-0; Steenbergen 3 - Meto 2: afgelast.

Wedstrijdprogramma senioren voor zaterdag 8 en zondag 9 december: Zaterdag 8 december: SPS 2 zaterdag - Steenbergen 2 zaterdag, aanvang 14.00 uur; Sc Welberg 2 zaterdag - Steenbergen 3 zaterdag, aanvang 14.45 uur; Steenbergen 4 zaterdag - Halsteren 5 zaterdag, aanvang 13.15 uur; Zondag 9 december: Terneuzen 1 - Steenbergen 1: aanvang 14.30 uur; Dubbeldam 2 - Steenbergen 2: aanvang 11.00 uur; Moc’17 4 - Steenbergen 3: aanvang 12.00 uur; Unitas’30 dames - Steenbergen dames: aanvang 10.00 uur.

Door: John Rommers