Steenbergen Live! krijgt een zusje: Steenbergen Amb!ance

STEENBERGEN – De laatste jaren  is er één weekend in de maand mei waarin het normaal zo rustige Waterhoefke transformeert naar een muziek- en feesttempel van formaat. De tenten van Steenbergen Live! en Bassrulers Outdoor zijn er inmiddels een vertrouwd gezicht; het publiek weet er de weg naartoe feilloos te vinden. Dit weekend is het weer zover. Gisteravond om zeven uur werd de stilte vervangen door de eerste klanken die de opmaat waren naar een feestje van formaat.

Zo’n 2500 muziekliefhebbers trokken naar het terrein waar zij zich onderdompelden in de feestvreugde die Steenbergen Live! heet. Zij vermaakten zich met optredens van artiesten van allerlei formaat waaronder plaatselijk bekende namen als Chris Antonissen, rockcoverband Go fort he Groupies en de dj’s JS vs Boyd. Groot succes was dj D’n Quintus die in zijn Steenbergen-Aan Zee-container het volume tot de limiet wist te strekken. Het mini-podium was op het laatste moment aan het programma toegevoegd toen bleek dat de kaartverkoop ieder verwachting oversteeg en er extra tickets op de markt kwamen.

Gisteravond werd bekendgemaakt dat de organisatie een nieuwe element aan de muziekscene van Steenbergen toe gaat voegen met het evenement Steenbergen Amb!ance op zaterdag 21 oktober aanstaande. In gemeenschapshuis ’t Cromwiel zullen onder meer de Steenbergse zanger Marijn van Geel en zijn Dinteloordse college  Matthijs Pluijgers optreden.

Vandaag om 12.00 uur gaat het feestterrein open voor Bassrulers Outdoor 2017. Kaarten kunnen nog bij de ingang gekocht worden.

Foto’s en tekst: Dasja Abresch©KijkopSteenbergen