Steenbergen Live en Basrulers Outdoor verplaatst naar mei 2022

STEENBERGEN – Organisator Erik Scherpenisse laat weten dat de evenementen Steenbergen Live en Basrullers Outdoor verplaatst zijn naar 20 en 21 mei 2022. “Er is zolang mogelijk geprobeerd om diverse opties open te houden, zoals verplaatsen naar het najaar. Maar gezien alle onduidelijkheden en wekelijks wisselde perspectieven is er besloten het festival te verplaatsen naar 2022”, aldus Scherpenisse.

“Het voelde als een keuze tussen hart en verstand” vervolgt Scherpenisse. “Enerzijds willen we niets liever dan zo snel als het kan iets organiseren, al is het een afgeschaalde versie. Want het lijkt me magisch om die massale ontlading mee te maken als het eenmaal weer mag. Maar nu beginnen met organiseren voelt als een wedstrijd voorbereiden waarvan de spelregels nog niet helemaal bekend zijn. Of op het laatste moment weer gewijzigd kunnen worden.”

Tickets blijven geldig

Alle gekochte tickets voor beide festivals blijven gewoon geldig voor de nieuwe edities op 20 en 21 mei 2022. Wie niet zeker weet of een bezoek volgend jaar mogelijk is kan tussen 1 mei en 16 mei 2021 een refund aanvragen. Alle ticketkopers ontvangen hierover vóór 30 april een bericht van de organisatie.