Steenbergen Live! doet vijfhonderd kaarten extra in de verkoop

STEENBERGEN – Met nog anderhalve week te gaan voor het muziekfestival Steenbergen Live! van start gaat, heeft de organisatie besloten vijfhonderd kaarten extra in de verkoop te doen. Afgelopen weekend ging het tweeduizendste, en voorlopig laatste, ticket over de toonbank. Daarmee was er echter nog voldoende tijd om wat aanpassingen te doen, waardoor er op vrijdag 19 mei vijfhonderd mensen meer kunnen genieten van het feest aan het Waterhoefke.

Organisator Erik Scherpenisse is in de wolken over de grote belangstelling voor Steenbergen Live!: “Het is gewoon bizar. En het blijft maar doorgaan!” Ondanks het succes blijft hij met beide voeten op de grond staan: “Omdat we al zo snel uitverkocht waren, gaf dat ons de tijd om rustig nog enkele aanpassingen te kunnen doen. Deels zijn we toch al ingesteld op meer bezoekers tijdens Bassrulers. Dat de vrijdag nu zo’n vlucht heeft genomen overtreft wel onze stoutste verwachtingen”.

Comfort van de bezoekers

Het festivalterrein is opgezet om tijdens Bassrulers Outdoor op zaterdag 3000 bezoekers aan te kunnen, maar dan is wel het grote buitenpodium open. “Het is natuurlijk geweldig dat het evenement in korte tijd zo populair is geworden, maar we willen ten allen tijde rekening houden met het comfort van onze bezoekers” aldus organisator Erik Scherpenisse.

Extra podium

Er is onder meer gekozen voor de toevoeging van een extra podium. Naast de feesttent en de livetent is er nu ook een ‘Dansen en Sjansen Open Air’-area toegevoegd aan het festival. Met dj’s als Sincere, Bartho, Hit the 90’s & Zero’s by Stephan S, Mai-lan en Bryan richt dit podium zich vooral op de diverse populaire muziekstromingen voor jongeren.

Steenbergen Aan Zee-container

Daarnaast is er een ludiek minipodium toegevoegd; de Steenbergen Aan Zee-Container, waarin D’n Quintus alle muzikale hokjes opheft. Eveneens is besloten om één van de grote tenten te verlengen, waardoor in de Feesttent (met o.a. de Snollebollekes) ruimte is voor extra bezoekers. Tot slot is er een buitenbar toegevoegd aan het festival voor een betere doorstroming, zodat de tenten wat ontlast worden.

Op = op

De extra tickets zijn verkrijgbaar via Steenbergenlive.nl en via Primera, Albert Heijn en VATO in Steenbergen. Haast is geboden, want op is nu echt op. Het festival opent haar deuren om 19:00 uur. De organisatie raadt bezoekers aan om tijdig te komen, voor een zo goed mogelijke doorstroming.