Steenbergen kleurt oranje

Zoals overal in Nederland, kleuren ook in alle kernen van de gemeente Steenbergen de nodige straten, pleintjes, huizen, etalages en cafés oranje. De WK-koorts zal tot grote hoogte stijgen naarmate ‘onze jongens’ in Brazilië verder komen in de strijd om die gouden beker. Lukt het bondscoach Louis van Gaal en zijn mannen om de (voetbal)wereld te verrassen? We hopen het met z’n allen natuurlijk van harte.

KijkopSteenbergen.nl is ook supporter van Oranje en heeft aan de vooravond van het WK een eerste impressie gemaakt van de vele versieringen die de kop op hebben gestoken. We blijven de komende weken goed rondkijken naar soortgelijke staaltjes ‘huisvlijt’, maar hopen vooral ook dat onze lezers foto’s insturen van hun Oranje-uitingen.

Niet alleen van aangeklede gevels en voortuinen, maar ook van fans die juichen voor Oranje (tijdens de wedstrijden) van het Nederlands elftal, thuis of in de kroeg/sportkantine etcetera.

Laat de leeuw niet in z’n hempie staan en zien dat Steenbergen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer, Kruisland, Welberg en De Heen pal achter Oranje staan! Deel de bericht met al uw vrienden en stuur uw foto’s naar info@kijkopsteenbergen.nl

Met de inzendingen zullen we het fotoalbum op onze Facebookpagina zo vaak mogelijk aanvullen.

Hup Holland Hup!