Steenbergen bruist op Hemelvaartsdag

STEENBERGEN – Deze hele middag zal het centrum van Steenbergen tussen 12.00 en 17.00 uur bruisen van activiteiten. In het winkelhart van Steenbergen is er op deze Hemelvaartsdag/Bevrijdingsdag niet alleen koopzondag; ook valt er voor jong en oud van alles te beleven.  

Dat begint al met een modeshow waarvoor 14 Steenbergse modezaken de handen ineen hebben geslagen. Op een verhoogd podium voor het oude stadhuis aan de Kaaistraat tonen professionele modellen op gezette tijden (vanaf 13.00 uur) de voorjaars- en zomermode. De Bauwstraat staat in het teken van de Versmarkt met groenten, fruit, dadels, olijven, tapas, aardbeien en walnoten en een keur aan gezonde streekproducten. Zelfs een palingrokerij ontbreekt er niet.

Dankzij de Steenbergse autoliefhebber Joop Stoeldraijer zijn er in de Kaaistraat tal van prachtige oldtimers te bewonderen. De Markt is de plek bij uitstek voor sportief vermaak dankzij Simple Dribble dat er haar buitenbasketbaltoernooi organiseert. Wie wat minder sportief is aangelegd, kan vanaf een van de vele terrassen langs het marktplein ontspannen genieten van de gezelligheid.

Verder zijn er voor de kinderen tal van activiteiten en vindt er een kofferbakverkoop plaats.