zaterdag 23 maart 2019, 15:00

Steenbergen blijft maar winnen en verslaat ook Moc’7

Steenbergen – Moc’17: 3-1

Strijdlust, passie, inzet, de echte wil om te winnen. Allemaal woorden die van toepassing zijn voor de zeven wedstrijden die vv Steenbergen 1 na de winterstop heeft gespeeld. Het resultaat: 6 keer winst, 1 keer gelijkspel, 19 punten, 19 doelpunten voor, 8 doelpunten tegen. Prachtige cijfers natuurlijk voor een ploeg die voor de winterstop door velen  tot één van de degradatie kandidaten werd gerekend, maar momenteel is opgeklommen naar de 3e plaats op de ranglijst.

Reeds in de tweede minuut komt Steenbergen op voorsprong doordat Stijn Heideman de 1-0 binnenkopt. Moc weet gelijk te maken en met een 1-1 stand gaan de ploegen de rust in. Hoewel Moc de tweede helft sterk begint is het toch Steenbergen dat op voorspong komt door een doelpunt van Remco van de Riet. En vijf minuten later bepaalt Stijn Heideman de eindstand: 3-1.

RBC op bezoek

De goede reeks van Steenbergen begon half januari in de uitwedstrijd tegen koploper RBC uit Roosendaal met een 0-2 overwinning. Datzelfde  RBC, nog steeds de koploper overigens, komt a.s. zondag op bezoek in Steenbergen. Zou dit weer een verrassing gaan worden?

Uitslagen en programma

Uitslagen senioren van zaterdag 16 en zondag 17 maart: Steenbergen 2 zaterdag - Cluzona 2 zaterdag: 0-4; Steenbergen 1 - Moc’17 1: 3-1; Groen Wit 2 - Steenbergen 2: 4-4; BSC 3 – Steenbergen 3: 1-2; Steenbergen dames - Noordhoek dames: 3-0.
Programma senioren: zaterdag 23 maart: DVO’60 5 zaterdag - Steenbergen 2 zaterdag, aanvang 15.00 uur; Steenbergen 3 zaterdag - WHS 3 zaterdag, aanvang 15.15 uur; Prinsenland 5 zaterdag - Steenbergen zaterdag 4: aanvang 14.30 uur.
Zondag 24 maart: Steenbergen 1 - RBC 1, aanvang 14.30 uur; Steenbergen 2 - Virtus 2:  aanvang 11.30 uur; Steenbergen dames - NVS dames, aanvang 11.30 uur.

Door: John Rommers