Steenbergen Anders wijst op ‘bouwfoutje’ in Witte de Witstraat

DINTELOORD – Een beetje lastig parkeren, zo moeten de bewoners van de Witte de Witstraat gedacht hebben nadat de bestrating daar was gerealiseerd. 'Een leuke parkeerplaats voor de kleintjes die er spelen', aldus Tim Huisman van Steenbergen Anders. Hij stuurde foto en een brief met de vraag hoe dit nu kon gebeuren naar de ambtelijke organisatie van gemeente Steenbergen.

"In de Witte de Withstraat te Dinteloord zijn veel bouwactiviteiten: de wijk Pinas wordt gebouwd en de toekomstige infrastructuur wordt aangesloten op de bestaande infrastructuur. Dit gaat in goede harmonie met de inwoners van de zogenoemde zeeheldenwijk van Dinteloord. Toch werd de fractie van Steenbergen Anders bericht over bijgevoegd foto. Wij vragen ons twee dingen af: 1. hoe kan dit gebeuren? en 2 wanneer komt hier een oplossing voor?", zo vraagt Fractievoorzitter Tim Huisman zich af.

Hij ziet overigens wel een pluspuntje aan dit opmerkelijk bouwfoutje: "Overigens zijn de kinderen van deze wijk zeer verheugd en content: zij hebben een eigen (kinder)parkeerplaats voor hun fietsjes. Dit stemt in ieder geval ondergetekende tevreden", aldus Huisman in de brief.