Steenbergen 1 speelt oefenwedstrijd tegen Halsteren 1 zaterdag

Het eerste elftal van vv Steenbergen moest na 6 competitiewedstrijden waarin de volle winst werd behaald afgelopen zaterdag zijn meerdere bekennen in Moc’17. De Blauwwitten verloren de strijd met 2-1. Niet dat de blauwwitten minder waren dan de thuisploeg, verre van dat, maar de kansen die werden gecreëerd werden onvoldoende afgemaakt. Moc’17 – Steenbergen was in ieder geval weer eens een echte wedstrijd van twee gelijkwaardige ploegen die beiden goed voetbal lieten zien. Dat in tegenstelling met diverse voorgaande wedstrijden waarin het krachtsverschil vaak veel te groot was, niet leuk voor beide partijen. In de Steenbergse Courant van vandaag staat een uitgebreid verslag door John Rommers.

Steenbergen – Lepelstraatse Boys gaat niet door

Het is nog maar de vraag wanneer de hierop volgende competitie wedstrijden gespeeld gaan worden.

Voor Steenbergen stond voor morgen, zaterdag 4 december, de thuiswedstrijd tegen Lepelstraatse Boys op het programma maar de K.N.V.B. heeft besloten om voor dit weekend alleen inhaalwedstrijden te laten spelen. De wedstrijd tegen Lepelstraatse Boys gaat daardoor niet door.

Dit heeft alles te maken met de maatregelen welke onze regering heeft genomen i.v.m. het corona virus, wat voor de amateurvoetbalverenigingen betekent dat er na 17.00 uur niet getraind mag worden. De K.N.V.B. is met de verenigingen van mening dat trainen voor de prestatieteams essentieel is om ook op een verantwoorde manier de wedstrijden te kunnen spelen maar zal dat weekend voor weekend bekijken.

Oefenwedstrijd voor het eerste elftal

Voor dit weekend betekent het voor de Steenbergse elftallen dat de wedstrijden van Steenbergen 1 en 2 zaterdag niet doorgaan. Alle overige teams zullen wel gewoon in actie gaan komen.

Steenbergen 1 speelt zaterdag 4 december wel een oefenwedstrijd tegen het eerste elftal van Halsteren Zaterdag. Dat gebeurt op het sportpark waar om 15:00 uur wordt afgetrapt. Vanwege de coronamaatregelen zijn helaas geen toeschouwers toegestaan.