Steenbergen 1 speelt competitiewedstrijd tegen DHV uit Zevenbergschenhoek

“We konden vandaag helaas niet in ons spel komen”, luidde het commentaar van oefenmeester Robin Borremans na afloop van de met 2-5 verloren bekerwedstrijd tegen v.v. Prinsenland. Dat Steenbergen niet in zijn spel kon komen was zonder enige twijfel de verdienste van de tegenstander uit Dinteloord. Er werd met 2-5 verloren van het sterk spelende Prinsenland 1.

De huidige koploper van de 3e klasse B pakte Steenbergen vanaf het begin bij de strot, kwam al in de 2e minuut op een 0-1 voorsprong, mocht vervolgens van geluk spreken dat Steenbergen niet op gelijke hoogte kwam, maar sloeg na een dik half uur spelen nogmaals twee keer genadeloos toe waardoor de rust met een 0-3 voorsprong voor Prinsenland inging. Dinteloord liet in de wedstrijd tegen Steenbergen zien over een goed voetballende ploeg te beschikken met veel spelers die snelheid hebben en een prima balbehandeling.

Steenbergen kon als klein excuus aanvoeren dat in de persoon van Dorus Bakker, Nathan van Beers en Xander Burggraaff zowat de gehele achterhoede ontbrak waardoor de middenvelders Jordy Dam en Adnan Alisic het centrale duo vormden hetgeen echter ten koste ging van de bezetting op het middenveld.

Ook in voorgaande kompetitiewedstrijden ontbraken vaak enkele, normaal gesproken, bepalende spelers maar in tegenstelling met de tegenstanders van toen was dat tegen een tegenstander van het niveau Prinsenland nu te veel van het goede.

Competitiewedstrijd tegen D.H.V.

Voor morgen, zaterdag 20 november, staat voor Steenbergen de 6e competitiewedstrijd op het programma met als tegenstander het elftal van D.H.V. uit Zevenbergschenhoek.
D.H.V. bezet momenteel op de ranglijst met 12 punten de 4e plaats met slechts 3 puntjes minder dan Steenbergen maar wel met 1 wedstrijd meer gespeeld.
Een tegenstander dus waarmee zeker rekening zal moeten worden gehouden wil Steenbergen de huidige ongeslagen status behouden. De wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark aan de Seringenlaan in Steenbergen met als aanvangstijd 15.15 uur.
Helaas mogen toeschouwers deze wedstrijd niet bezoeken in verband met de door de regering afgekondigde maatregelen vanwege het corona virus. Hopelijk is dit voor de spelers geen reden om minder gemotiveerd de wedstrijd aan te pakken.

Uitslagen senioren van zaterdag 13 november:

Steenbergen 2 – Rood Wit 2 ( oefenwedstrijd): 8-2; Steenbergen 3- Krabbendijke 2: 8-0; Bruse Boys 3 – Steenbergen 4 (bekerwedstrijd): 0-3; Steenbergen dames 1 – Brouw/WIK/ZSC dames 1: Uitgesteld.

Programma senioren voor zaterdag 20 november


Steenbergen 2 – W.H.S. 2, aanvang 13.15 uur; Halsteren 4 – Steenbergen 3, aanvang 15.00 uur; Steenbergen 4 – Fc.Moerstraten 2, aanvang 13.15 uur; Sc.Gastel 4 – Steenbergen 5, aanvang 14.30 uur; Steenbergen dames 1 – V.V.C.’68 dames 1, aanvang 11.30 uur; Steenbergen dames 2 – Zwaluwe dames 2, aanvang 15.15 uur

Programma voor zondag 21 november

R.S.V. 2 – Steenbergen 2, aanvang 12.00 uur.