Steenbergen 1 naar Breda voor uitwedstrijd tegen Groen-wit

Na het voetbal loze carnavalsweekend en de afgelaste wedstrijd tegen Philippine, staat er voor Steenbergen zondag dan weer een competitiewedstrijd op het programma. En ook deze keer betreft dit wederom een uitwedstrijd. De blauw witten vertrekken naar Breda waar het elftal van Groen-Wit de tegenstander zal zijn.

Dit is de enige vereniging waartegen Steenbergen deze competitie nog niet in actie kwam, want in december werd de geplande wedstrijd tegen deze tegenstander afgelast.
Groen – Wit bezet momenteel de 12e plaats op de ranglijst met 12 punten, Steenbergen 1 bezet de 8e plaats op die ranglijst, maar heeft slechts 4 punten meer dan de Bredase tegenstander.
Voor beide teams dus DE reden om voor de volle winst te gaan en zodoende een beetje weg te komen van die onderste plaatsen.
Steenbergen zal vanaf het begin met de volle 100 procent inzet de wedstrijd moeten aanpakken want de thuisploeg zal er uiteraard alles aan doen de punten in Breda te houden.
Zoals gewoonlijk is de aanvangstijd ook nu weer 14.30 uur.

Programma Senioren

Zaterdag 17 februari: Rood Wit 2 zaterdag – Steenbergen 3 zaterdag, aanvang 14.30 uur.

Zondag 18 februari: Groen Wit 1 – Steenbergen 1, aanvang 14.30 uur; Steen 2 – Steenbergen 2, aanvang 10.30 uur; Moc’17 dames – Steenbergen dames, aanvang 12.00 uur.

Door John Rommers