Afbeelding
vrijdag 1 oktober 2021, 13:04

Steenbergen 1 begint competitie met winst op VVC’68

Na een matige voorbereiding met wisselend resultaat en een 3-tal bekerwedstrijden die alle 3 wel werden gewonnen, stond dan afgelopen zaterdag eindelijk weer een competitiewedstrijd op het programma, de eerste wedstrijd van het voetbalseizoen 2021/2022. Een nieuw voetbalseizoen dat hopelijk geen onderbreking krijgt vanwege corona maatregelen, zoals de afgelopen 2 seizoenen wel het geval was waardoor beide voorgaande competities niet konden worden uitgespeeld. Steenbergen begon de nieuwe competitie met een thuiswedstrijd tegen niemand minder dan VVC’68 uit Halsteren, een tegenstander die er al jaren naar snakt om de stap te maken naar de 3e klas.

Deze wedstrijd werd uiteindelijk met 2-1 gewonnen. Mike Hoog ontving de bal van Jordy Dam en schoot Steenbergen met een lage schuiver naar 1-0. In de tweede helft was het Thuis Zantboer die op aangeven van Mike de Hoog met een diagonaal schot de doelman van VVC het nakijken gaf. VVC zelf had net na rust de aansluittreffer gemaakt, maar bij dit ene doelpunt bleef het.

Steenbergen op bezoek bij Vrederust

Morgen, zaterdag 2 oktober, wacht Steenbergen wederom een tegenstander uit Halsteren.
De blauwwitten moeten op bezoek bij v.v. Vrederust, een tegenstander waartegen ook vorig seizoen moest worden gespeeld in competitieverband. In de korte periode dat toen gevoetbald werd trof Steenbergen Vrederust thuis en wist een 7-1 overwinning te behalen.

Vrederust heeft zich naar verluid echter danig versterkt dus zal het zeker niet zo’n eenvoudige overwinning kunnen gaan worden als destijds. Daarnaast heeft Vrederust vorige week in hun eerste wedstrijd uit tegen Internos een krappe 2-1 nederlaag geleden en zullen ze zich ongetwijfeld willen revancheren voor deze valse start. De blauwwitten zullen dus weer aan de bak moeten en moeten zich er terdege van bewust zijn dat ook nu weer 100% inzet verlangd wordt.

De wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van Vrederust in Halsteren en begint om 14.30 uur.