STB Live Music van start met bluesrockavond in De Fles

STEENBERGEN – Twee jaar na de succesvolle reünie van de vroegere Lucky Luke-bar treedt de stichting STB Live Music die hieruit is voortgevloeid voor het eerst officieel naar buiten en wordt er gehoor gegeven aan de wens van veel muziekliefhebbers om meer live-optredens te verzorgen in Steenbergse horecagelegenheden.

STB is niet alleen de afkorting van Steenbergen, maar staat ook voor Stichting ter Bevordering, van levende muziek dus. Dat laatste krijgt zaterdag 12 oktober voor het eerst gestalte met een live-optreden van de O.D. Rock ’n Blues-band in café-zaal De Fles, één van de oudste kroegen die Steenbergen rijk is en waar vooral de laatste tijd ook weer steeds vaker allerlei muzikale activiteiten plaatsvinden.

Doelstelling van STB Live Music is om minimaal één keer per jaar een live-optreden mogelijk te maken, waarbij bluesrock-muziek in de meeste gevallen de boventoon zal voeren, maar ook uitstapjes naar andere stijlen zijn volgens de organisatie niet uitgesloten.

De O.D. Rock ’n Blues-band brengt op 12 oktober vanaf 22.00 uur zowel zijn eigen nummers als covers van bekende en minder bekende bands uit de jaren ’60 tot en met ’90 ten gehore. Het uitgebreide repertoire van de formatie is zeer gevarieerd.

Stichting STB Live Music hoopt volgende week zaterdag veel oud-Luckers en andere gasten te mogen begroeten. Kaarten à 7,50 euro zijn te koop in het Total-tankstation van autobedrijf Cuelenaere aan de Nassaulaan en bij café De Fles aan de Molenweg 47. In de voorverkoop is de entreeprijs inclusief twee consumptiebonnen. Bestellen is ook mogelijk, via de Facebookpagina van STB Live Music.