Startersloket Steenbergen feestelijk geopend

STEENBERGEN – Burgemeester Saskia Bolten heeft gisteravond officieel het Startersloket Steenbergen geopend.

“Ik ben ooit zelf ook als startende communicatieondernemer begonnen. Ik ontdekte toen het belang van een goed netwerk. Goed advies en ondersteuning in de buurt is belangrijk en het mooie van het starterscentrum is dat er een samenwerkingsverband is met Bergen op Zoom en Roosendaal. Hechte samenwerking is vooral in deze tijd essentieel. Gelukkig ontstaat er nu een goede verbinding tussen onderwijs, bedrijfsleven en overheid”, aldus de burgemeester.

Zij wenste de initiatiefnemers van het starterscentrum veel succes en sprak die wens ook uit naar alle startende ondernemers in de gemeente Steenbergen.

Onder de sprekers was ook voorzitter Joop van Waas van Starterscentrum Bergen op Zoom. Hij wees op het belang van startende ondernemers. “Kleinschalig ondernemerschap is de basis van onze economie. Het is een kwestie van het elkaar geven en gunnen in deze regio. De cijfers wijzen uit dat slechts 35% van de starters er na 3 jaar nog is. Ons streven is om dit getal te verdubbelen”, aldus Van Waas.

Aan het woord kwamen ook jonge ondernemers als Ramon van Koppen (Biggreeneggtotaal.nl), websitebouwers Jasper en Robin Boot en Isabel Heijnen, die samen met haar twee zussen Sabine en Natalie, gestart is met het bedrijf Nova Flexibel Verhuur. Zij bespraken de voordelen om te worden ondersteund door het starterscentrum.

Het startersloket is gevestigd in het bedrijfspand van Heijnen aan de Prins Reinierstraat 18. Informatie over Biggreeneggtotaal.nl en Nova Flexibel Verhuur is te vinden op KijkopSteenbergen.nl (rubrieken: leven & wonen en bedrijven & diensten).