Start voorverkoop kaarten ‘van Kabaal naar Muzikaal’

STEENBERGEN – Vrijdag 26 en zaterdag 27 mei kunnen alle kinderen in de leeftijd van 8 tot 14 jaar zich muzikaal en cultureel uitleven op het festival ‘van Kabaal naar Muzikaal’. Spelenderwijs worden de deelnemers aan het festival en alle bezoekers ervan bewust gemaakt dat je met een harmonieuze samenwerking veel meer kan bereiken dan met onderling gekrakeel en individualistisch gedrag. Het ‘Met elkaar plezier en leuke muziek maken’ is de opzet van de organisatie die in handen is van Stichting ‘HAA…in de Maat uit Oud-Vossemeer’ en Spelenderwijs uit Steenbergen.

Het festival wordt gehouden in de sportzaal en op het sportpark in Oud-Vossemeer. Deelnemers en bezoekers kunnen tijdens het festival genieten van muziek, zang, dans, sport, spel, creatieve workshops en demonstraties. Op het festivalterrein kan iedereen zich tegen een vriendelijk prijsje tegoed doen aan een diversiteit aan lekkere hapjes en drankjes. Kortom, er is voor ieder wat wils.

Het festival wordt op zaterdagavond 27 mei afgesloten met een spetterend optreden van de bekende coverband Go for the Groupies.

De toegangskaarten voor dit tweedaagse jeugdspektakel zijn in Steenbergen te koop bij Primera De Gilles, Kaaistraat 49 in Steenbergen. Kijk voor meer informatie op www.haa-indemaat.nl