Start verkoop ‘Spiegelvloot’ in Dinteloord

DINTELOORD – Ter gelegenheid van de start van de verkoop van de woningen in het nieuwe bouwplan Spiegelvloot (voormalige sportvelden tussen de Oostgroeneweg en de Witte de Withstraat in Dinteloord), verzorgt Zwaluwe projectontwikkeling op woensdag 30 maart een informatieavond bij hotel-restaurant Thuis! aan de Westvoorstraat 6.

Belangstellenden zijn daar vanaf 19.00 uur van harte welkom. Wethouder Petra Lepolder zal, uit naam van de gemeente, de eerste brochure officieel in ontvangst nemen.

Spiegelvloot ontleent z’n naam aan de zogenoemde ‘spiegelretourschepen’ uit de zestiende en zeventiende eeuw. Voor de afzonderlijke straten zijn bijpassende namen gekozen als Galjoen, Barkas en Pinas.

In de nieuw te ontwikkelen wijk komen de schepen als het ware bij elkaar en is de vloot compleet. Het project kent een eigentijdse architectuur, de ontwerpen zijn gemaakt door architectenbureau Quadrant uit Zevenbergen.

Er worden 28 woningen gebouwd, bestemd voor zowel starters, gezinnen als senioren. Kopers uit de laatstgenoemde doelgroepen krijgen de mogelijkheid om wonen en slapen op de begane grond te combineren.

De benedenverdieping van de huizen bestaat uit een entree, hal met toiletruimte, keuken, woonkamer en trap naar de eerste verdieping, met drie slaapkamers, een badkamer en een vaste trapopgang naar de tweede verdieping: een open ruimte, met de optie om deze in te richten als slaap- of werkkamer.

Alle woningen hebben een op de tuin gerichte woonkamer, de keuken bevindt zich aan de voor/straatzijde. Prijzen vanaf 174.000 euro vrij op naam.