Start kaartverkoop voor derde editie Steenbergen Live!

STEENBERGEN – Op het festivalterrein aan het Waterhoefke wordt op vrijdag 19 mei de derde editie gehouden van Steenbergen Live! Na het grote succes van de voorgaande edities mikt de organisatie dit keer op 2000 bezoekers. De feesttent, die vorig jaar uit z’n voegen barstte, verwelkomt in 2017 een extra artiest en een extra dj-act, die het programma nóg gevarieerder gaan maken. De kaartverkoop voor het festival gaat op 28 november a.s. van start.

Het totaal aantal acts komt daarmee voorlopig op twaalf, verdeeld over twee tenten. In de tweede tent zullen net als vorig jaar meerdere bands optreden. Een groot deel van het programma is inmiddels vastgelegd en één van de hoofdacts wordt John de Bever.

Deze voormalige profvoetballer geldt al een aantal jaren als een zeer populaire feestzanger, maar brak afgelopen jaar definitief door. Zijn hit ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ was veruit de populairste feestplaat van het jaar. Zijn nieuwe single, een remake van het overbekende ‘Kleine café aan de haven’, bereikte inmiddels ook de nummer 1-positie van de iTunes Top 100.

Met de feestdagen voor de deur, heeft de organisatie van Steenbergen Live! besloten de verkoop van de zogeheten early bird-tickets te vervroegen. Deze gaan nu op maandag 28 november om 19.00 uur in de verkoop via www.steenbergenlive.nl en kosten slechts 10 euro.