Stadsraad ontmoet graag inwoners in wijk Zuid

STEENBERGEN – Aanvankelijk was het de bedoeling van Stadsraad Steenbergen om in juni bij de Jumbo supermarkt aan het Floraplein te posteren om daar inwoners van Steenbergen te kunnen ontmoeten. Het slechte weer van bedoelde dag zorgde ervoor dat dit voornemen werd uitgesteld. Nu zullen leden van de Stadsraad woensdagmiddag 28 augustus daar present zijn.

“Voor de stadsraad is het belangrijk dat ze goed op de hoogte is van wat er in Steenbergen speelt en leeft. Vandaar dat men veel inwoners hoopt te ontmoeten en hun ideeën te horen”, zo laat men weten.
De Stadsraad wijst erop dat de leden herkenbaar zijn aan hun groene jassen, met op de rug de naam ‘Stadsraad Steenbergen’. Ze worden voor verward met medewerkers van gemeente Steenbergen, maar benadrukken dat ze hier geen onderdeel van zijn. “Wij zijn vrijwilligers die direct in contact willen treden met inwoners om onder andere zaken op de gemeentelijke agenda te krijgen”.

Vragen of ideeën

Overigens is het ook mogelijk om vragen, ideeën en opmerkingen te mailen naar:  info@stadsraadsteenbergen.nl. En wie interesse heeft in het werk van de stadsraad of  een keer wil meeluisteren bij een vergadering kan dat via dit adres ook melden.