Stadsherauten zoeken versterking

STEENBERGEN – De zes Stadsherauten zijn op zoek naar inwoners die een duidelijke affiniteit hebben met de historie van Stad Steenbergen en bij voorkeur ook al kennis van zaken in het verleden. Belangstellenden worden gevraagd om contact op te nemen. Dat kan via een mailberichtje naar stadsherauten2019@gmail.com of door een van de Stadsherauten aan te spreken.

“We organiseren iedere laatste zaterdag van de maand van april tot en met september een stadswandeling van 13.00 tot 15.00 uur. Daarbij starten en eindigen we bij de VVV-post in de Gummaruskerk. Deze wandelingen zijn algemene wandelingen, waar we de historie van Steenbergen vertellen. Hiernaast krijgen we ook regelmatig verzoeken via het VVV om een wandeling te organiseren. Deze wandelingen worden veelal op maat gemaakt naar wens van de aanvrager”, zo vatten de herauten hun activiteiten samen.

Kennis en ideeën opdoen

Onze Stadsherauten hebben ieder een eigen expertise, eigen verhalen, waardoor iedere wandeling anders is. Vaak lopen we met twee Stadsherauten een wandelingen om van elkaar te leren en om aan te vullen. Dit geeft een aardige dynamiek tijdens de wandeling. Als startende Stadsheraut kun je op deze manier snel kennis en ideeën voor een stadswandeling opdoen.