Stadsherauten verzorgen de tweede Strienestadse Leutroute

STEENBERGEN – Op zondag 23 februari 2020 wordt voor de tweede maal de Strienestadse Leutroute gelopen. Dit keer wordt deze verzorgt door het team van de Stadsherauten in samenwerking met Ad Vermeulen.

Met de eerste Leutroute om 2018 in het achterhoofd – waarbij het bezoek aan ‘Café De Neuker’ een hoogtepunt vormde – komt er een vervolg. Twee jaar geleden kwam het initiatief van Ad Vermeulen, John Nijssen en Prins Strienius V Dennis Vermeulen, dit maal is Ad Vermeulen van de partij en ondersteunt hij de Stadsherauten. Na de carnavalsmis die op 23 februari om 11:11 uur begint in de Gummaruskerk is het verzamelen in de Lourdeskapel. Daar worden eerst broodjes met koffie of thee geserveerd, waarna de Leutwandeling van start gaat. Onderweg zijn er verschillende optredens en verrassingen en om 15:30 uur komen de deelnemers bij de Wallevis aan. Nog net op tijd voor de bezoekers van de Zondagachtemiddag Matineej bij Zonder Zeil. Deelnemers aan de wandeltocht die hier niet naar toe gaan kunnen in de Wallevis genieten van een carnavalsbuffet.

Aanmelden

Aanmelden voor de Strienestadse Leutroute kan tot 15 februari via stadsherautensteenbergen@gmail.com. Inschrijving vindt plaats op volgorde van betaling na aanmelding. De deelnamekosten bedragen 5 euro per persoon voor de wandeling en 15 euro per persoon voor het carnavalsbuffet.