Sportquiz met opbrengst voor zaalvoetbaltoernooi

DINTELOORD – Als opening van de beachweek organiseert FC Lattentrappers op 7 juli 2017 een sport- en muziekquiz. Deze quiz is gemaakt door dezelfde makers van de pubquiz die jaarlijks in het Dorpshuis Dinteloord gehouden wordt. De opbrengst van de quiz gaat naar het 24-uurs zaalvoetbaltoernooi dat een week later (14-15 juli) gehouden zal worden. Het inschrijfgeld bedraagt € 15 per team van maximaal 6 personen.

Na afloop van het voetbaltoernooi zal de totale opbrengst worden bekendgemaakt. Het toernooi heeft naast 24 uur zaalvoetbal ook een aantal randactiviteiten, waaronder Sunrise yoga, (not so silent) disco en een optreden van het trio MAIS.

Nieuw is dit jaar e-sports, waar FIFA en Rocket League spelers zich nog steeds voor kunnen melden. Ook zal de gehele editie in samenwerking met Filmcollectief Steenbergen uitgezonden worden op de SLOS.

Teams kunnen zich melden via de Buitelstee of FC Lattentrappers: info@fclattentrappers.nl. Op fclt.nl is ook meer informatie te vinden over het 24-uurstoernooi.