Sportieve start Groot Steenbergen Cup

WELBERG – Onder de nodige publieke belangstelling is gisteravond de zevende editie van de Groot Steenbergen Cup van start gegaan. Gastheer van dit jaar is Sc Welberg, dus de wedstrijden spelen zich af op het sportpark Het Zandbaantje. Aan de Hoogstraat te Welberg nemen heren- en damesteams van alle voetbalverenigingen van de gemeente Steenbergen het tegen elkaar op.

Het is de tweede keer in de geschiedenis van de cup dat Sc Welberg het toernooi organiseert. Een mooi begin van een nieuw seizoen volgens wedstrijdsecretaris Gideon Tunders: “Het vergt even wat extra inspanning, maar het is de moeite waard.”

Na de eerste speelavond staan de eerste teams van VV Steenbergen, Sc Welberg en NVS gebroederlijk bovenaan, zij het dat het doelsaldo met één punt in het voordeel van VVS is.

Vanavond vanaf 19.00 uur zijn de dames aan bod. Donderdag is wederom voor de heren en op zaterdagmiddag vanaf 13.15 uur werken beide geslachten hun laatste wedstrijden af. De prijsuitreiking is rond de klok van zeven uur ’s avonds waarna er een feestavond is.