Sportdag voor de jeugd van vv Steenbergen en sv Diomedon

STEENBERGEN – Voetbalvereniging Steenbergen en sv Diomedon verzorgen vrijdag 24 oktober een sportdag voor de jeugd in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar. Ook niet-leden zijn hierbij van harte welkom.

Alle kinderen kunnen bij deze gezamenlijke activiteit van Diomedon en vv Steenbergen in de herfstvakantie op een andere manier kennismaken met atletiek, survival en voetbal: de voornaamste takken van sport die bij de organiserende clubs worden beoefend.

Van 9.30 tot 12.00 uur staan de atletiek- en survivalonderdelen op het programma en van 13.00  tot 15.30 uur worden – op het nieuwe kunstgrasveld – de voetbalactiviteiten gehouden.

Plaats van handeling is dus het sportpark aan de Seringenlaan. De deelnamekosten bedragen 2,50 euro voor één dagdeel en 5 euro voor de totale sportdag. Wie zowel ’s morgens als ’s middag meedoet, krijgt ook nog een lunch aangeboden.

In verband met de voorbereidingen, dient men zich wel van tevoren aan te melden en dat kan bij Martijn Hagens: 06-53335157 of martijn.hagens@gmail.com Bij hem zijn ook nadere inlichtingen verkrijgbaar.