Sport- en Spelmiddag prima verlopen

STEENBERGEN – “Ook dit jaar is de sport- en spelmiddag prima verlopen”, stelt Martijn Hagens, die vanuit vv Steenbergen in samenwerking met Badmintonvereniging Steenbergen, Sv Diomedon en de minisupportersvereniging van vv Steenbergen vanmiddag de organisatie van het evenement in sporthal ’t Cromwiel voor zijn rekening nam.

Deze keer kregen genoemde verenigingen versterking in de persoon van Djamilla Damen. Zij deed ervaring op voor haar opleiding Leisure & Hospitality aan het Zoomvlietcollege en was een welke ondersteuning voor de overige vrijwilligers. Er meldden zich 85 kinderen voor de spelmiddag aan en zij konden zich uitleven op een 15-tal onderdelen, waaronder baketbaldribbelen, ballon-hoog-houden met een badmintonracket, foam raketwerpen, een shuttletoren bouwen en een memoryspel.

“Al met al hebben de kinderen zich op deze regenachtige middag uitstekend geamuseerd”, concludeert Martijn Hagens na afloop. Hij verwacht voor volgend jaar een herhaling. Als hij goed geteld heeft, betreft dat dan de inmiddels 29e sport- en spelmiddag.