Sponsoring verenigingen

Als sponsoring ontvangen verenigingen en ideële organisaties die actief zijn in de gemeente Steenbergen van KijkopSteenbergen.nl gratis een profielpagina én krijgen ze wekelijks de mogelijkheid om hun activiteiten als nieuwsartikel op KijkopSteenbergen.nl en Facebook uitgelicht te zien.

Gratis profielpagina

Met een profielpagina wordt uw vereniging/ideële organisatie op een losse pagina met tekst en beeld professioneel gepresenteerd.

Voorbeelden van profielpagina’s vindt u op de Pagina Verenigingen.

Redactionele uitlichting activiteiten

Als vereniging of ideële organisatie kunt u wekelijks – uiterlijk op maandag – uw activiteiten met alle relevante informatie (geef antwoord op de vragen wie, wat, waar, waarom, wanneer) en relevante foto’s sturen naar info@kijkopsteenbergen.nl. Deze inzendingen verwerken wij tot een nieuwsartikel dat elke donderdag wordt geplaatst op KijkopSteenbergen.nl.

    Voor bezoek en gebruik van dit platform zijn de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer en privacy statement op deze website van toepassing. Door inhoud op dit platform te laten plaatsen aanvaardt u de verplichting om de eigenaar van dit platform schadeloos te stellen in geval van inbreuk op auteursrecht en inbreuk op vertrouwelijkheidsclausules van de door u aangeleverde bestanden.

    Ik ga namens de organisatie die ik vertegenwoordig akkoord met de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer en privacy statement van dit platform