Sponsoren en donateurs komen voorproeven bij Cameleon

WELBERG – Afgelopen vrijdag -24 november- vormde gemeenschapshuis De Vaert het toneel voor de jaarlijkse sponsoravond van Theatergroep Cameleon. Sponsoren, donateurs, vrienden en kennissen waren door de theatergroep uitgenodigd om te komen voorproeven van de nieuwe productie ‘Leeve de Vereeniging’. De genodigden kregen de primeur om de eerste sketches en liedjes van de nieuwe productie ‘Leeve de Vereeniging’ te komen bekijken en beluisteren.  

Voorafgaand aan het optreden werd door voorzitter en medespeler Ad Vermeulen stilgestaan bij het overlijden van toneelmeester Cees Franken op vrijdag 17 november jl. De toneelmeester, rekwisietenmaker, oprechte criticus en vooral hijzelf als mens zal enorm gemist gaan worden door de leden, gaf Vermeulen zichtbaar aangedaan te kennen.  

Tipje van de sluier

Het tipje van de sluier dat op deze avond door de theatergroep werd gelicht, was voor het aanwezige publiek meer dan voldoende om zich enorm te verheugen op de optredens van de volledige productie, die na de zomervakantie van 2018 ten tonele worden gebracht.

Fans en belangstellenden die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen, kunnen de site http://www.theatergroepcameleon.nl in de gaten houden of zich inschrijven voor de mailing.

Door Mascha Diaz©KijkOpSteenbergen.nl