Spinningmarathon voor Wielercours

STEENBERGEN – Eerder is gemeld dat de Stichting wielercriterium Steenbergen op zondag 19 mei a.s. een groots opgezette wielercours organiseert voor nieuwelingen en junioren. Om de nodige financiën bijeen te krijgen om deze wedstrijden te bekostigen worden diverse activiteiten  georganiseerd , waaronder een spinning marathon.

Deze vierde spinning marathon op rij vindt plaats op zaterdag 16 maart a.s. van 15.00 uur tot 19.00 uur in Sport en recreatiecentrum De Knotwilg aan de Wipstraat te Steenbergen.
In het sportcentrum staan talrijke fietsen opgesteld waarop onder leiding van ervaren instructeurs naar hartenlust gespind kan worden. Spinnen kan zowel individueel als per team van 4 personen. De kosten bedragen € 10.00 per fiets per uur.
Wanneer individueel voor 3 uur wordt deelgenomen bedragen de kosten 25 euro, 4 uur individueel fietsen kost een tientje meer.
Tijdens de marathon en na afloop is de gezelligheid verzekerd via de meeslepende muziek van D.J. Chistje. De opbrengst wordt geheel besteed aan de organisatie van de wielerwedstrijden op zondag 19 mei.
Voor nadere informatie betreffende de spinning marathon kan contact worden opgenomen met de bestuursleden Hans de Groen (tel.06-13895273) en Jac van Leent (tel.06-54328826). Inschrijven voor deelname kan via: hansjosedegroen@gmail.com. Opgave is eveneens mogelijk via de website van het Wielercriterium: www.wielercriteriumsteenbergen.nl.