Spelregels Kindervrijmarkt

Spelregels Kindervrijmarkt

De Kindervrijmarkt is vandaag om 12 uur begonnen, begint zaterdag om 11 uur en zondag om 12.00 uur. Wie z’n gebruikte speelgoed en spulletjes wil verkopen, kan terecht in de Blauwstraat, tussen de speciale vrijmarkt begin- en eindborden, waar de deelnemertjes hun plekje op de stoep kunnen uitkiezen. Hierbij gelden de volgende regels:
– De ingangen van winkels en woningen dienen vrij te blijven
– Auto’s zijn niet toegestaan in het vrijmarkt gebied, goederen dienen lopend, met de hand aangevoerd te worden
– Standplaatsen kunnen vanaf een uur voor aanvang ingenomen worden
– Rijbaan dient geheel vrij te blijven voor hulpdiensten
– Voor de verkoop zijn alleen tweedehands handzame artikelen toegestaan, hier wordt op gecontroleerd
– Verkoop van etens- en drinkenswaren is niet toegestaan
– Verkoop van levende (huis)dieren is niet toegestaan
– De niet verkochte goederen dienen bij het verlaten van de markt weer meegenomen te worden.

Win een huiskamerconcert bij Harmonie Amicitia

Harmonie Amicitia is al meer dan 130 jaar een begrip in Steenbergen en omstreken en staat met twee kramen op de Jaarmarkt, om iedereen kennis te laten maken met verschillende instrumenten, die ook uitgeprobeerd mogen worden. Ook is er een raadspel waarbij de namen van 5 instrumenten geraden moeten worden. En, voor de goede balwerpers; wie kan er drie balletjes in de kelk van een bastuba, bariton en een trompet gooien?  Speciaal voor de Jaarmarktbezoekers met een grote longinhoud; wie haalt de luidste toon uit een bastuba? De decibelmeter staat klaar.

Elke deelnemer ontvangt een lootje en aan het eind van de zaterdag worden de winnende nummers getrokken. Aan alle activiteiten zijn leuke prijzen verbonden. De hoofdprijs is bijzonder: een huiskamerconcert bij de winnaar thuis! Winnende lotnummers worden geplaatst op de Facebookpagina van Amicitia en ook bekendgemaakt op het publicatiebord in het Cromwiel.