Spel op de wagen bij BC De Vlaojestaampers

STEENBERGEN/WELBERG ? De leut is aan zet, dus pak je kàànskaort en speul meej de Vlaojestààmpers je gròòtste troeve nDuitu, zo valt te lezen op de uitnodiging voor de feestavond van B.C. De Vlaojestààmpers. De bouwclub nodigt iedereen uit om zaterdag 25 januari haar nieuwe creatie te komen bewonderen, die weer helemaal zelf gebouwd is, dit keer rondom het thema ,Het spel zit op de wagenH.

Bekende gezelschaps- en computerspellen zijn uitgebeeld op het gevaarte, waarmee ‘De Vlaoje’ de komende weken opnieuw hoge ogen hopen te gooien bij de carnavalsoptochten van onder andere De Heen, Roosendaal, Halsteren en natuurlijk Steenbergen. 

Vrijdag 24 januari ontvangen de bouwers basisschoolkinderen, aan wie zij graag laten zien hoe de totstandkoming van een carnavalswagen in z’n werk gaat. Zaterdag de 25ste begint de feestavond met een kinderdisco, van 19.30 tot 20.30 uur, waarna het de beurt is aan de volwassenen. DJ Peer en de dweilbandjes Effe d’r Neffe, de 3 kwartjes, De Vosseblaozers, Primurkus, Ut Toeternietoe, ’t Worniks, D’n Dweilberg en ’Aok ’s aon zorgen voor meer dan genoeg vrolijke noten.

Het bouwkot en de feestlocatie zijn te vinden aan de Hoogstraat 25 op de Welberg.