Spektakel op de 10e editie van het 2×2 toernooi

STEENBERGEN – Vrijdag 31 mei – traditiegetrouw de dag na Hemelvaart – vond voor de 10e keer het 2×2 toernooi plaats op het sportpark aan de Seringenlaan. In een opblaasbare voetbalboarding gaan de teams met elkaar de strijd aan. Voor de toeschouwers was het misschien nog wel het meest genieten.

Niet alleen vanwege de stralende zon, maar er werd volop gescoord. Er werden namelijk in totaal 849 doelpunten gemaakt, verdeeld over 66 wedstrijden. De organisatie heeft voor de 10e editie natuurlijk wat extra’s geregeld, zo waren de stormbaan en het dartvoetbalspel een groot succes onder de deelnemers. “Dit is waar je het voor doet. 50 kinderen die een hele middag plezier met elkaar hebben en lekker aan het voetballen zijn. Dit geeft weer een positieve vibe om hier door mee te gaan. De deelnemersaantallen lopen wel iets terug, dus wellicht moet er iets vernieuwd gaan worden. Hier gaan we over nadenken de komende tijd. Aan de andere kant is het wel goed om te zien dat de jongste categorie nu de grootste was”, aldus organisator Roy Labeur
De winnaars uiteindelijke winnaars werden: Jo9 – FC Huijsmans, Jo11 – FC Kippenpoot, Jo13 – De Heshoogjes en Jo15 – De Lumberjacks.

Door: Mark Koenraadt