Speciale website voor jubileumviering 2022

STEENBERGEN – Het opgerichte ‘Genootschap van de Meermin’ waarin ambassadeurs uit alle kernen van de gemeente Steenbergen zitting hebben heeft hard gewerkt aan een aantrekkelijk activiteitenprogramma voor de viering van 750 jaar Steenbergen en 25 jaar één gemeente. Er is een speciale website in het leven geroepen waar informatie over de viering is te vinden: steenbergen2022.nl.  

Op de website wordt naast het activiteitenprogramma ook informatie gezet over het jubileumjaar en het jubileumboek dat in de maak is. De site is gebouwd door Lyfter uit Steenbergen en er is gebruik gemaakt van logo en huisstijl die is ontworpen door Vermeulen Steenbergen.


Activiteiten aanmelden

De komende maanden wordt de programmering voor het feestjaar aangevuld en dat is ook het geval voor activiteiten die worden aangemeld. Verenigingen en organisaties die een leuke activiteit willen koppelen aan de jubileumviering worden opgeroepen om deze aan te melden. Nieuwe informatie zal worden geplaatst op de website, op de facebookpagina en berichtgeving vindt ook plaats via Steenbergse Courant en KijkopSteenbergen.nl.