Sparen voor voetbalstickers en kans maken op Feyenoord-Droomdag bij Jumbo Steenbergen

STEENBERGEN – Fans van Feyenoord hebben de komende tijd nog meer goede redenen om naar Jumbo Steenbergen te gaan, want daar krijgen de klanten bij elke 10 euro aan boodschappen drie stickers van de vermaarde club uit Rotterdam, die van oudsher een grote supportersschare kent in Steenbergen en omstreken.

In totaal zijn er 168 verschillende stickers, die verzameld kunnen worden in het speciale Feyenoord Droomalbum, dat uiteraard ook verkrijgbaar is bij de supermarkt aan het Floraplein in Steenbergen-Zuid. 
Jonge aanhangers van de ploeg maken bovendien kans op een Droomdag bij Feyenoord. Op de achterkant van een aantal stickers staat een unieke code, waarmee Jumbo-klanten hun (klein)zoon of (klein)dochter kunnen aanmelden om kans te maken op deze Droomdag. Hiervoor dienen zij een foto te uploaden waarop te zien is dat hun (klein)kind echt een fanatieke Feyenoordsupporter is. Het hand in hand kameraden en You’ll Never Walk Alone moet er zogezegd van af spatten. De vijf meest originele inzendingen per deelnemende Jumbo-supermarkt winnen een deelname aan de Droomdag.
De spaaractie duurt nog tot en met dinsdag 13 november, de wincode kan geactiveerd worden t/m 18 november. Tijdens de Feyenoord Droomdagen kruipen kinderen in de huid van een Feyenoorder, ontdekken zij de geheimen van De Kuip en ontvangen zij een origineel tenue en trainingspak van de stadionclub. Wat wil je nog meer als je droomt van een carrière als profvoetballer?

Voor nadere informatie: www.Jumbodroomdagen.nl