Afbeelding
vrijdag 10 september 2021, 12:30

Smerdiek geen partij in bekerwedstrijd tegen Steenbergen

Na de nederlagen in de wedstrijden voor de Groot Steenbergen Cup tegen Sc. Kruisland en v.v. Prinsenland een week eerder, was het afgelopen zaterdag de vraag hoe het 1e elftal van v.v. Steenbergen zou presteren in de eerste min of meer “echte” wedstrijd die het voor de K.N.V.B. beker moest spelen tegen v.v. Smerdiek uit St. Maartensdijk.

Ondanks de eerdergenoemde nederlagen werd er in beide wedstrijden, met name in de eerste helft, zeker niet slecht gevoetbald en deze trend werd in de wedstrijd tegen Smerdiek gelukkig doorgetrokken.

Met name ook weer tijdens de eerste 45 minuten werd er ook tegen Smerdiek wederom zeer behoorlijk gepresteerd, met daarbij wel de aantekening dat de tegenstander deze wedstrijd wel van een wat minder niveau was. Bij rust had Steenbergen een voorsprong van 5-0 bereikt, in de tweede helft was Steenbergen opnieuw de bovenliggende partij en werd er nog twee maal gescoord, waardoor de eindstand 7-0 werd.

Steenbergen morgen op bezoek bij Veere

De andere wedstrijd die afgelopen zaterdag werd gespeeld in de bekerpoule waarin Steenbergen is ingedeeld werd door Noad’67 uit St. Philipsland met 2-1 gewonnen van v.v. Veere.
Veere is morgen – zaterdag 11 september – de tegenstander die Steenbergen in de gelijknamige plaats treft. De Zeeuwse 3e klasser zal er natuurlijk alles aan doen om de punten thuis te houden want bij verlies is men zeker van uitschakeling.
Steenbergen zal – met de laatste (thuis)wedstrijd tegen Noad’67 op zaterdag 18 september nog in het verschiet – er goed aan doen minimaal met 1 punt terug te keren naar Steenbergen om kans op poule-winst te behouden.

De wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark in Veere en begint om 14.30 uur. Supporters die hun favorieten willen gaan aanmoedigen zijn van harte welkom om mee te reizen met de spelersbus die om 11.45 uur vertrekt vanaf het sportpark.

Foto 1: Pieter Suijkerbuijk wint het duel op het middenveld. Foto 2: Nathan van Beers (4) zet de bal voor Foto 3: Mike de Hoog, maker van 2 doelpunten, wint het kopduel

Foto’s: Mark Koenraadt ©