Smakelijke voorstellingen van Cameleon

DE HEEN – Ruim 75 gasten genoten gisteravond met volle teugen van de voorstelling ‘Smakelijk Leven’ die de Steenbergse totaaltheatergroep Cameleon ten beste gaf in de prachtige entourage van de kerk in De Heen.

Bij het optreden, georganiseerd door Stichting Relax en Stichting Ouderen De Heen, kregen de bezoekers niet alleen een keur aan zowel vermakelijke als diepgaande sketches en liedjes, maar ook overheerlijke hapjes voorgeschoteld. De lekkernijen waren allemaal gesponsord door Jumbo Steenbergen.

In ‘Smakelijk Leven’ draait alles om de thema’s geboorte, huwelijk en pensioen. De productie werd eind vorig jaar en begin dit jaar negen keer op de planken gebracht bij Arcadia, waarna het theatergezelschap met de voorstelling ‘on tour’ is gegaan langs verschillende horecagelegenheden in heel de regio.

Op woensdag 2 november wordt ‘Smakelijk Leven’ ook weer ten tonele gebracht, bij hotel-restaurant Thuis! in Dinteloord. Voor deze show, die om 19.00 uur begint en dan gepaard gaat met een viergangendiner, zijn nog kaarten te bestellen via (0167) 528577 of www.hotelrestaurantthuis.nl. Meer informatie over Cameleon is te vinden via www.theatergroepcameleon.nl of verkrijgbaar bij Ad Vermeulen, (0167) 565038, a.vermeulen@home.nl

Foto's Mark Koenraadt©KijkopSteenbergen.nl