SLOS FM nieuwe stijl dit weekeinde van start

STEENBERGEN – Bij SLOS FM is de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe programmering, die dit weekeinde officieel van start gaat . Vooral de zondag biedt nu veel meer luisterplezier voor uiteenlopende doelgroepen.

Van 9.00 tot 10.00 uur is er elke week een nieuwe aflevering van Poëzie & Klassiek van Peter van Langerak, gevolg door de uitzending van de dienst in de gereformeerde kerk te Dinteloord. Vanaf 11.30 uur is het woord voortaan aan een vertegenwoordiger van de Sint Annaparochie.

Pastoor Hans van Geel bijt komende zondag het spits af. Om 12.00 uur wordt Poëzie & Klassiek herhaald en weer een uur later staat de SLOS Carrousel op de rol, met elke week een ander programma.

Presentator Peter van Langerak trapt af met ‘De Impasse’, waarin hij zijn gasten een aantal dilemma’s voorlegt. Zijn eerste gast is Toon van Drunen, één van de nieuwe programmamakers van SLOS FM, die met “It Might As Well Be Swing” vanaf 18.00 uur te beluisteren valt op de lokale zender.

Maar eerst is  om 14.00 uur El van Broekhoven nog aan de beurt met het nieuwe Kunst & Muziek. Om 15.00 uur gevolgd door een programma met de heemkundekringen uit onze gemeente. De eerste bijdrage komt van de Ambachtsheerlijkheid uit Nieuw-Vossemeer. Van vier tot zes zoomt Edwin van Thillo in SLOS Lokaal voornamelijk in op de actuele prestaties van plaatselijke sportverenigingen.

Het programma ‘Gewoon Ronald’, met Loet Lokker en Tycho van der Waall, is overgeheveld van de zondag naar de zaterdag en wordt live uitgezonden tussen 12.00 en 14.00 uur. Ingrediënten zijn Top 40-muziek van 1965 tot heden, gasten in de studio en zowel lokale als regionale wetenswaardigheden passeren de revue. Loet is bovendien zeer begaan met dieren en heeft daarover elk week contact met stichting Amivedi.