SLOS duikt het verleden in

STEENBERGEN – Stichting Lokale Omroep Steenbergen (SLOS) duikt het verleden in en herhaalt programma’s die eerder zijn uitgezonden. Dit speciaal voor alle mensen die door Corona zijn gedwongen om thuis te verblijven. Dat gebeurt dagelijks vanaf 13:00 uur, telkens op het hele uur tot middernacht toe. Er worden ook nieuwe items uitgezonden, zoals het programma van Sieb Martens met de toepasselijke titel: ‘Thuisblijvers’.

Op de kabelkrant is de SLOS gestart met het programma ‘Waorisda?’. Dat hebben we reeds aangekondigd op KijkopSteenbergen.nl. Bij deze aankondiging gebruikten we een beeld uit de gemeente Steenbergen. Daarop werd al gereageerd en de SLOS kreeg inzendingen met de locatie van dat bewuste beeld. Dat is heel leuk, echter de fotobeelden die worden getoond in ‘Waorisda?’ zijn de locaties waar het echt omgaat.

Foto’s en filmpjes insturen

Over inzenden gesproken: SLOS vraagt inwoners uit de gemeente Steenbergen om foto’s en filmpjes in te sturen waarin ze laten zien wat ze aan het doen zijn om de tijd te doden of die waarmee ze een bericht doorgeven aan familie of bekenden.

Gratis reclame voor ondernemers

En om de ondernemers van Steenbergen en zijn kernen te ondersteunen krijgen deze de gelegenheid om gratis reclame te maken. Denk daarbij met name aan horecaondernemers die weliswaar gesloten zijn maar hun diensten verlenen via afhaalmaaltijden.