Slachtoffer schietpartij aan verwondingen bezweken

STEENBERGEN – Het 68-jarige slachtoffer van de schietpartij die vanmorgen plaatsvond in de Dahliastraat in Steenbergen-Zuid is vanmiddag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden, zo heeft de politie bekendgemaakt.

De man werd volgens ooggetuigen zeker vier keer geraakt, onder meer in zijn hals en zijn rug en zijn toestand was zodoende meteen uiterst kritiek. Hij is ter plekke nog gereanimeerd en onder politiebegeleiding met grote spoed naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.

Het slachtoffer stapte naar alle waarschijnlijkheid net in zijn auto toen de schutter op een motorscooter tevoorschijn kwam vanuit een brandgang. De dader ging er vervolgens ijlings vandoor. De politie trof het vluchtvoertuig later aan in de buurt van Moerstraten, van de berijder ontbreekt tot op heden elk spoor.

De afsluiting van de Dahliastraat is om 16.15 uur weer opgeheven. De auto van het slachtoffer is opgetakeld voor verder onderzoek naar de schietpartij en ook de toedracht daarvan wordt nog nader onderzocht.